?اصول یک رابطه عاطفی در این است
قدم اول پسر قدم دوم دختر،دوباره پسر و دوباره دختر تا هر دو به یک میزان انرژی بگذارند و سختی بهم رسیدن و لذتهای مشترک را تجربه کنند تا قدر رابطه رو بدونند تا برای حفظش دو طرف تلاش کنند
?اما در رابطه شما قدم اول پسر،قدم دوم دختر،قدم سوم دختر ،قدم چهارم دختر و همینطور قدمهای بعدی
?کم کم طرف شما به این نتیجه میرسد نیازی نیست برای بدست آوردن شما تلاش کند چرا ؟ چون شما خودتان به سمت وی دارید پیش میروید
?پس در این رابطه این شمایید که انرژی میذارید و متاسفانه انرژی یکطرفه باعث سرد شدن طرفتان میشود چون ارزشتان کمتر از قبل شده است،چون طرفتان همچون شما برای این رابطه انرژی صرف نکرده است
?یک رابطه عاطفی نیازمند سیاستهای ارتباط با جنس مخالف است ، دخترها باید ناز کنند و پسرها باید ناز بکشند ، اگر این چرخه تغییر کند رابطه برای دختر اسیدی میشود (وابستگی در عین حال که میداند رابطه نتیجه ای ندارد)
?تا زمانی رابطه برای شما آرامش بخش و لذتبخش است که بتوانید احساساتتان را کنترل کنید ، اما اگر قواعد ارتباط با جنس مخالف را ندانید بعد از چندی که از رابطه گذشت به جای آنکه شما احساساتتان را کنترل کنید،این احساسات است که شما را کنترل میکند و نتیجه میشود خداحافظ آرامش
بدانید که معمولا پسرها بعد از یک پیشروی عاطفی ،کمی عقب نشینی میکنند
متاسفانه گاهی افراد بخاطر علاقه، احساس گناه، احساس ترحم، وابستگی بیمارگون، آسیب های دوران کودکی، ترس از تنهایی و رها شدن و … به روابط اشتباه شان ادامه میدهند
در زیر قصد دارم به برخی از این علایم هشدار اشاره کنم:
۱-اگر از اول رابطه بخاطر دروغگویی، پنهانکاری، خیانت نتوانسته اید به فرد مقابل اعتماد کنید و هنوز بعد از گذشت بیش از ۶ ماه این اعتماد ایجاد نشده احتمال اینکه در آینده ایجاد شود پایین است و همین مساله در اینده مشکلات زیادی را ایجاد خواهد کرد چون یکی از ارکان اساسی رابطه سالم اعتماد است و نسخه المثنی ندارد و اگر شکل نگیرد یا از بین برود، ایجاد و بازیابی آن اگر نگوییم غیرممکن، بسیار سخت خواهد بود.
۲-اگر در رابطه شما اولویت فرد مقابل نیستید و همیشه بین کار، خانواده و … بقیه انتخاب میشوند، یا ان فرد اساسا برای عشق و رابطه اولویت قایل نیست یا علاقه اش به شما آنقدر که شما فکر میکنید نیست.
۳-اگر سرزنش و تحقیر از سوی یکی از زوجین یا هردو دایما رخ میدهد، احتمالا یک مشکل اساسی و بزرگ در رابطه وجود دارد که حتی ممکن است به عدم تناسب شخصیتی، عقیدتی و … مربوط باشد که به این سادگی ها قابل حل نیست.
۴-پرخاشگری کلامی و فیزیکی را به شدت جدی بگیرید چون در آینده نه تنها کاهش نخواهد یافت بلکه روزبروز افزایش میباید.
۵-خیانت به هرشکلی، تلفنی، چت، جنسی، عاطفی را جدی بگیرید چون یا نشان دهنده مشکلی در همان رابطه است که فرد به مثلث سازی روی اورده یا اساسا خود آن فرد دچار اختلالات شخصیتی جدی است و نمیتواند در رابطع متعهدانه عمل کند.
۶-اعتیاد به هرشکلی حتی تفننی را جدی بگیرید چون اگر همین فرد روزی دچار بحران یا مشکلاتی در زندگی شود به راحتی میتواند مصرف تفننی موادش را به مصرف دایمی برای فرار از فکر کردن به ان مشکل یا ارام شدن و … تبدیل کند.
۷-دروغگویی و پنهانکاری را نیز جدی بگیرید چون به اعتماد در رابطه آسیب خواهد زد.
۸-وابستگی به خانواده و منفعل بودن شخص مقابل یکی دیگر از علایم هشدار است که شاید در روابط دوستی مشکل ساز نباشد ولی قطعا در ازدواج مشکلات عدیده ای ایجاد خواهد کرد.
۹-افراد کمالگرای افراطی که نگاه صفر و یکی دارند معمولا نه از خود راضی هستند و نه از پارتنرشان و همیشه در حال خودسرزنشی و دیگر سرزنشی به سر میبرند و در صورت عدم درمان مشکلاتی را در روابطشان ایجاد خواهند کرد.
۱۰-اختلالات روانشناسی از جمله افسردگی، اضطراب ها و وسواس های شدید و …. در صورت عدم درمان روی رابطه نیز تاثیرات منفی بسیاری خواهند داشت.
۱۱-افراد پارانوئید و شکاک افراطی برای هیچ نوع رابطه ای مناسب نیستند نه دوستی و نه ازدواج و حتی درمانشان نیز به سختی خواهد بود و سالها ممکن است طول بکشد، ان هم درصورت بینش به مشکل و پیگیری آن، و به شدت به پارتنرشان آسیب خواهند زد.
۱۲-افرادی که هیچ وقت در دسترس نیستند و هروقت دلشان میخواهد پیام میدهند و در رفت و برگشت در رابطه هستند، فقط در حال بازی با شما هستند و قصد ارتباط جدی باشما رو ندارند.
۱۳-افرادی که فقط در حین سکس با شما مهربان میشوند و در بقیه مواقع یا دردسترس نیستند و یا توجه لازم را به شما ندارند فقط در حال استفاده ابزاری از شما هستند.
۱۴-افرادی که علاقه ای به دانستن ویژگی های اخلاقی و شرایط خانوادگی شما ندارند و صرفا درمورد اتفاقات روزمره با شما صحبت میکنند، اصلا شما را بعنوان یک کیس جدی درنظر ندارند و البته کسی هم که به شناخت بیشتر شما علاقه داشته باشد لزوما ممکن است قصد جدی نداشته باشد و صرفا درحال نقش بازی کردن باشد.
۱۵-اگر رابطه ای قبلا صمیمانه و گرم بوده است و الان ماه ها و سالهاست که سرد شده است، به امید اینکه روزی دوباره گرم شود رابطه را ادامه ندهید
مگر برای حل مشکلات رابطه از روانشناس کمک بگیرید.
۱۶-اگر شخص مقابل دایما تاکید میکند من قصد رابطه جدی یا ازدواج را ندارم
به امید اینکه روزی این رابطه به ازدواج ختم شود رابطه را ادامه ندهید، تازه اگر هم به ازدواج برسد ممکن است خیلی خوش فرجام نباشد چون مشخصات ظاهری و … از اول مورد پسند طرف مقابل نبوده و مطمین باشید هیچ وقت هم نخواهد شد.
۱۷-اگر فردی تنبل و بی مسئولیت است و مثلا ۳۵ سال سن دارد و هنوز شغل و درامد ثابت و پس اندازی ندارد، دراینده ممکن است با وی دچار مشکلات جدی شوید.
۱۸-سن کم طرفین از علایم هشدار جدی است، دخترها قبل از ۲۳ سالگی و پسرها قبل از ۲۵ سالگی میتوانند با جنس مخالف آشنا شوند ولی به طور جدی اصلا به ازدواج فکر نکنند.
۱۹-عدم تناسب طرفین از نظر شخصیتی، مذهبی و …. اگر با پذیرش و انعطاف پذیری همراه نباشد مشکلات عدیده ای ایجاد خواهد کرد.
۲۰-سلطه گری وخودخواهی نیز از علایم هشدار جدی است که نه تنها به رابطه بلکه به اعتماد به نفس شما اسیب خواهد زد.
ثبت ديدگاه